This is an example of a HTML caption with a link.

O firmie

Salon Fryzjerski Neos w Sanoku istnieje od 2002 roku i od samego początku naszej dzialalności wkładamy w swoją pracę ogromne zaangażowanie bo traktujemy swój zawód jak pasję i powołanie. Zatrudniamy doświadczonych i profesjonalnych stylistów, którzy dopasują Państwu odpowiednią fryzurę oraz doradzą w zakresie stylizacji, doboru kosmetyków, a także pielęgnacji włosów.

By zapewnić naszym klientom najwyższy poziom usług kładziemy nacisk na ciągły rozwój naszych pracowników, aby zaoferować Państwu najnowsze trendy mody i stylistyki fryzjerskiej.

Salon charakteryzuje się gustowną stylizacją i eleganckim wystrojem wnętrza. Każdy nasz klient traktowany jest indywidualnie, kładziemy również duży nacisk na najwyższą jakość usług oraz dbamy o miłą atmosferę.
W salonie korzystamy ze znanych profesjonalnych marek fryzjerskich takich jak m.in.:

Oferujemy szeroki zakres usług fryzjerskich damskich: Prowadzimy szeroki zakres szkoleń, ponadto nasza firma posiada wpis do Rejestru Instytucji Szkoleniowych.
Dzialalność szkoleniową prowadzimy w formie:
  • pokazów
  • seminariów
  • warsztatów
Oferujemy takze szkolenia bezpośrednio w salonach fryzjerskich. Dowiedz się więcej...